Når du har brug for en strategisk kommunikatør

Vi leverer strategisk rådgivning til ledere og beslutningstagere, fordi vi tror på at kommunikation er ledelsens vigtigste redskab til at skabe succes.

Vores fornemmeste opgave er at styrke vores kunders relationer til stakeholders gennem relationsbåret kommunikation – og derigennem kundens forretning eller ideologiske formål.

Vi lægger vægt på nærvær i alle vores relationer, mens integritet udtrykker essensen af hvem vi er og det vi udretter.

Vi går til nye opgaver med saglighed og snusfornuft kombineret med den dosis kreativitet, der skal til for at skabe løsninger, som er visionære og jordnære på samme tid.

Historien om Aspekta

Vi starter tilbage i 2001 hvor Magnus Dahl, adm. direktør i Aspekta AB og Michael Trinskjær mødes.

I 2004 starter Michael Trinskjær egen virksomhed under navnet Trinskjær og Co. efter i 10 år at have arbejdet som kommunikationskonsulent. Samarbejdet mellem Magnus Dahl og Michael Trinskjær intensiveres i de følgende år, hvor flere og flere kommunikationsopgaver kommer til.

I 2011 fusionerer de to virksomheder som en naturlig konsekvens af en markant vækst i opgaver på tværs af Øresund, hvor Aspekta AB og Trinskjær & Co. nu i mere end fem år har arbejdet tæt sammen.

Med fusionen bliver Aspekta-gruppen en realitet og Trinskjær & Co. skifter navn til Aspekta A/S.

Aspekta AB er Sydsveriges største PR- og kommunikationsbureau med base i Malmø og har mange af Sydsveriges største private og offentlige virksomheder på kundelisten. En stigende efterspørgsel fra svenske kunder på at kunne bistå med kommunikation på den anden side af Øresund gør sig gældende i 2011. Det handler ikke mindst om analyse og rådgivning om opinionsdannelse og påvirkning af dansk politik. Fusionen med Trinskjær og Co. var derfor et vigtigt skridt for at kunne opfylde fremtidens behov for strategisk kommunikationsrådgivning hos regionens virksomheder.

Sydsveriges bedste PR-bureau: Aspekta AB har i flere år rangeret blandt de 10 bedste svenske bureauer. De seneste fem år har de ligget top tre med to førstepladser, to andenpladser og en enkelt tredjeplads i kategorien mellemstore bureauer. Kåringen er en del af REGI brancheundersøgelsen, der baseres på kundernes bedømmelse af de svenske PR- og kommunikationsbureauers kvalitet.

Aspekta-gruppen beskæftiger i dag ca. 15 konsulenter på kontorerne i København og Malmø.