Hvilket kursus passer til jer?
Har I brug for inspiration, uddannelse eller et strategisk blik i helikopteren, tilbyder vi foredrag, kurser, seminarer og workshops.

Udgangspunktet er altid et strategisk perspektiv på kommunikationen. Vi gennemgår begreber som målgruppeforståelse, budskaber, kanalvalg og samspil samt måling, men tilpasser naturligvis indhold og format til jeres specifikke behov.

Nedenfor finder du standardkurserne. Har du brug for mere information kontakt os på 3393 9797.

 • Branding
  Hvad siger de om os ude i byen? Hvad vil vi gerne være kendt for? Vi skaber sammenhæng mellem de overordnede mål og kommunikationsstrategien ved hjælp af klare pejlemærker for den fremtidige profil.
 • Mål og målgruppe
  Vi leger “Kender du typen?” og finder frem til, hvem vi ønsker at få fat i, og hvad vi vil have dem til at gøre? 
 • Medier og kommunikationskanaler
  Facebook, flyers, annoncer, presse eller events? Hvilke kommunikationskanaler foretrækker vores målgrupper? Og hvilke  kanaler bruger vi? Skal vi finde andre kanaler end dem vi plejer at bruge?
 • Socialer medier – hvordan?
  Hvordan kan sociale medier integreres som en naturlig kommunikationskanal, der styrker os? Hvad kræver det internt og eksternt? Hvordan håndterer vi udvikling af indhold og vedligeholdelse af relationer?
 • Målgrupper og indhold
  Har vi de rigtige varer eller tilbud? Hvad forventer målgrupperne af os? Har vi brug for at produktudvikle eller kan vi give de eksisterende tilbud en ny kommunikativ indpakning?
 • Hvordan bruger vi ressourcerne
  Hvordan priorieterer vi ressourcerne på kommunikation i dag? Hvad vil give størst udbytte i fremtiden? Vi skaber fundamentet for optimal brug af ressourcer med en effektiv kommunikationsplan.

Find formen
Inspiration kan gives på mange måder. Hvilken form passer bedst til jeres ønsker?

 • Foredrag der inspirerer
  Appetitvækkeren – den korte intro, der giver det overordnede indblik i teorien og gode eksempler på strategisk kommunikation anvendt i praksis.
  Format: fra 60-90 minutter
 • Kurser der giver ny viden
  Bliv klogere på arbejdet og udbyttet af strategisk kommunikation. Få værktøjerne i hånden og prøv i praksis, hvordan I kan arbejde med strategisk kommunikation.
  Format: aftales individuelt
 • Nå i dybden med workshops
  Med afsæt i jeres kommunikative udfordringer, gennemgår vi strategiske værktøjer og gør jer klar til at stå på egne ben med en moderne strategisk kommunikationspalet.
  Format: halvdags, heldags og flerdags