Pressekontakt
Pressen er et vigtigt redskab, når en virksomhed vil igennem med historier og budskaber til offentligheden. Det kræver mange ressourcer at opbygge og vedligeholde et stærkt netværk inden for pressen og at dyrke den proaktive, åbne pressekontakt. Til gengæld viser det sig som regel også at være indsatsen værd.

Så er spørgsmålet bare, hvordan vil I bruge medierne?

Vi har hjulpet mange danske virksomheder med at sikre deres position i den vigtige relation, som kontakten til pressen er. Vores rådgivning inkluderer bl.a.:

  • Udarbejdelse og gennemførelse af medie- og pressestrategi
  • Udformning af pressemeddelelser, storylines, mm.
  • Journalistkontakt
  • Produkt-PR
  • Medietræning

Medierådgivning
God samfundskommunikation starter ofte med en god relation til relevante medier – nyhedsmedier, lokalaviser eller specialmagasiner. Disse gode relationer opstår ikke “bare lige”, men er som regel et resultat af en langsigtet indsats.

Goodwill skal opspares i gode tider, så I er klar til at håndtere en eventuel krise, hvis en sag pludselig opstår i medierne.

Det kræver en velovervejet og grundig strategi for jeres håndtering af medierne – både i opbygningen af relationer og i de højaktuelle sager, der kan opstå. I denne proces assisterer vi gerne med rådgivning på baggrund af mange års erfaring og et bredt netværk.

Har du brug for rådgivning i forbindelse med krisekommunikation læs her.