Få medindflydelse
Politiske beslutninger og regler influerer på de fleste virksomheder og organisationers hverdag, og det kan være svært at navigere i det politiske univers, gennemskue beslutningsprocesserne eller hvordan man kan få medindflydelse.

Vi har solid erfaring med politisk arbejde fra både organisationsverdenen og kommunikationsbranchen. Vi ved, at det kræver forretningsforståelse, strategisk overblik og politisk indsigt at kunne begå sig i en verden, hvor mange forventninger og interesser hele tiden er på spil.

Vi tilbyder spidskompetencer inden for:

 • Stakeholder management
  At kunne identificere, forstå og interagere med de forskellige interessentgrupper der omgiver virksomheder og organisationer. Relationerne til omverden er afgørende for og ofte også nøglen til succes.
 • Presserådgivning
  I arbejdet med public affairs er indgående kendskab til mediebilledet nødvendigt. Det er afgørende at kende de forskellige kommunikationskanaler og hvordan de fungerer i samspillet med hinanden og de politiske aktører.
 • Issues management
  At kunne kommunikere proaktivt i overensstemmelse med omverdenens forventninger. Det vil sige overensstemmelse mellem de forskellige måder virksomheden eller organisationen kommunikerer på.
 • Krisestyring
  Interne og eksterne hændelser kan skabe krisesituationer, der kræver omgående handling. Det fornuftige er at være beredt på disse situationer før de sker, så det er muligt at navigere bedst muligt i den givne situation og fastholde omdømme og legitimitet.